De zomer is officieel begonnen.  Een tijd van ontspanning breekt aan.  De meesten van ons zijn klaar voor de vakantie. Het tempo gaat omlaag en Tijd-In-Overvloed lonkt: tijd voor jezelf, voor je gezin, voor dolce far niente of juist lekker actief zijn. En gelegenheid om de balans op te maken en opnieuw koers te bepalen. De zomercoach helpt je om snel resultaat te boeken.
De zomercoach helpt weer heldere koers varen na de zomer!

Koers op de heldere horizon

Wat had jij je voorgenomen om mee aan de slag te gaan? Wat heb je concreet gedaan? Wat ervaar je als positief en/of negatief? Wat van wat je je had voorgenomen heb je uit het oog verloren?

De zomercoach zet je weer op scherp en helpt je opnieuw keuzes maken in lijn met je doelen en je dromen. Zodat je na de vakantie fris en vitaal aan de tweede helft van het jaar kunt beginnen, met de bestemming helder voor ogen en waarden als kompas!

ACT Approach Zomercoach

ACT Approach Zomercoach is een compact coachtraject dat je helpt om bewust achteruit te kijken naar de resultaten van het afgelopen half jaar en vooruit te kijken naar het komende half jaar. Zo kun je ineffectieve patronen doorbreken, weer bewust kiezen voor een door waarden geleide richting en actie ondernemen die je verder brengt in de richting van je doelen.

Het ACT-SMART Plan houd je op koers.

Zomercoach All Inclusive € 249,-

  • Telefonische intake, incl:
    • Happiness@Work Survey
    • Veerkrachtmeting
    • Levenskompas
  • 2 coaching-sessies van 60 minuten
  • ACT-Smart workshop -1 dagdeel-
  • Coach-gesprekken tussen 1-8 en 20-9

ACT werkt

We werken met ACT. Dit is een praktische methode om een vitaal en vervullend leven te leiden. Met ACT train je mentale veerkracht en die lenigheid helpt je om te handelen in lijn voor jou toe doet. Inclusief eventueel lastig innerlijk gedoe.

De zomercoach geeft je direct toepasbare tools en een concreet ACT SMART Plan om te doen wat voor jou belangrijk is en je niet langer van je pad af te brengen door lastige situaties, omstandigheden of anderen!

Wil je eerst even doorpraten over wat het precies voor jou kan betekenen? Bel de zomercoach gerust! 06-28 90 2558